שיקום מקצועי למתמודד בעל תפקוד גבוה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

20/10/2014 | 22:22 | מאת: טל

שלום לכולם ! אני ממש מיואשת ....בעלי מתמודד מתקופת הצבא בערך 18 שנה. בשנים האחרונות הוא מאוזן תרופתית בתרופה שמאפשרת לו לתפקד טוב בחיי היום . לאחרונה בעלי קיבל סל שיקום ובו ליווי של חונך תעסוקתי . המלווה לא עושה רושם שממש מעוניין לעזור , לא חוזר להודעות והכי חשוב לא מוצא עבודות שמתאימות לבעלי מבחינה תפקודית. בעלי בתפקוד גבוה ורוצה לעבוד בשוק החופשי ולא בכל מיני חונכויות של צרכנים נותני שירות שהוא עבד שהם בעבר ולא היה מרוצה מהתנאים. אני מאוד רוצה שבעלי יעבוד ואני כבר לא יודעת מה לעשות . טל

07/11/2014 | 19:13 | מאת: טל

אשמח לקבל תגובה על מה שכתבתי . טל

שלום, אני משערת שנתנו לבעלך שירות שנקרא תעסוקה נתמכת בו מלווה תעסוקה מסייע לו למצוא עבודה בשוק החופשי. למרות שלא כתבת איזה שירות מקבל. בכל אופן יש המון חברות שמספקות את השירות הזה ואם אתם לא מרוצים מחברה אחת ניתן בקלות לעבור לחברה אחרת. תכתבי באנטרנט תעסוקה נתמכת בריאות הנפש ותגיעי לתוצאות רבות. אני זוכרת שיש המרכז הישראלי לתעסוקה של רונן בכור שעבדתי איתם הרבה ויש הרבה תלוי באיזור מגורים. אם תכתבי לי יותר בפירוט איזה שירות אושר ואיפה אתם גרים אענה בצורה ספציפית. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה