טעימה אקדמית לאנשים המתמודדים עם קשיים בתחום בריאו

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

23/09/2014 | 13:06 | מאת: תמר

שלום רב, מצ"ב מידע על תכנית ייחודית המציעה התנסות בהשכלה אקדמית לאנשים המתמודדים עם מוגבלות נפשית לשנת הלימודים המתחילה באוקטובר תשע"ה. התכנית תפעל זו השנה השלישית במכללה האקדמית אחוה וזוכה לתוצאות חיוביות ברמת הפרט וברמת הקהילה. נודה לכם מאוד אם תפיצו את הקול קורא והגלויה בקרב מתמודדים, אנשי מקצוע, פורומים רלבנטיים וכל ערוץ שתמצאו כמתאים. כ לרשותכם לכל שאלה בברכת שנה טובה!

27/09/2014 | 23:34 | מאת: אייל

הי תמר !! שמי אייל מתמודד בהצלחה .. מעוניין לשמוע יותר על התוכנית אליה התכוונת .. אשמח לשמוע יותר פרטים . תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה