טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/08/2014 | 17:58 | מאת: אדיר

שלום לעוס בני מוגדר בבטוח לאומי נכה נפשית. הוא היה במסגרת מתן חן אך נפרד מהם. אודה לעזרה בקשר להאם הוא זכאי להנחה בטיפול שיניים (יחיד)כשהוא לא במסגרת?

שלום, מתן חן למיטב ידיעתי קשור לסיוע בשכר דירה ולא לסל שיקום. באופן עקרוני אם יש לו לפחות 40% נכות מביטוח לאומי הוא יכול לגשת לוועדת שיקום והיא זו שמאשרת טיפול שיניים. לרוב לא מאשרים טיפול שיניים כשירות יחיד, אולם הוא יכול להינות נוספים בתחום החברה , תעסוקה, פנאי ועוד.... נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה