מחפש מרכז טיפול עבור קרובת משפחה בת 60

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

27/07/2014 | 11:08 | מאת: רענן

שלום :) יש לי קרובת משפחה אהובה שלצערי בשנים האחרונות איבדה בגלל שלל סיבות את הזיכרון הקצר. היא מטופלת ע"י סל שיקום אך לאחרונה אינה יכולה להתגרר יותר לבדה. רציתי לברר האם קיים גוף שיקומי לתשושי נפש כמו "חירם" בהרדוף שמיועד לאנשים שהם אינם קשישים. למגורים, פעילויות וכמובן פיקוח. אשמח לתגובתכם. שבוע מוצלח רענן

רענן שלום, מכיוון שהאישה מקבלת סל שיקום , אני ממליצה להתייעץ עם העו"ס שמלווה אותה על מנת שתתייעץ עם סל שיקום על המקומות והאפשרויות העומדות בפניה, לאור מצבה הרפואי החדש. בהצלחה מיכל

27/07/2014 | 12:03 | מאת: רענן

מיכל תודה על תגובתך הזריזה. יש המלצה על מעבר לדיור מוגן "דירה" ואפילו הלכנו לראות אחת כזאת. היות ובעבר ביקרתי בחירם ביודפת והתרשמתי לחיוב. תהיתי אם קיים מרכז מקביל לאוכלוסייה שאינה "בגיל הזהב" באזור מרכז הארץ. אם ידוע לך על מוסד כזה אשמח לשם ולא נמשיך בחיפושים כמובן בגיבוי סל שיקום. המשך שבוע מוצלח ורגוע. רענן

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה