קפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/10/2015 | 08:50 | מאת: ימית

שלום אני בת 35 לפני שבוע הופניתי למיפוי עצמות לשלול פריצת דיסק גב תחתון בשל כאבים חזקים הבדיקה יצאה תקינה אבל מאז כשבוע יש לי קפיצות בשרירים בכל מיני מקומות במיוחד בבטן ויש לי גם קליקים במפרקים משהו שלא היה לי יש לציין שאני חרדתית ואני מפחדת מALS אבל אני לא מרגישה חולשת שרירים מה לעשות ואיך זה עובר? והא זה נשמע לך מסוכן?(יש לציין שבימים אלו אני מקבלת התקפי חרדה שמשפיע לי גם על התאבון

שלום ימית, רצוייה בדיקתך עי רופא משפחה. לפי התרשמותו-הפנייה לבירור מאבחן

מנהלי פורום נוירוכירורגיה