תוצאת MRI ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/07/2015 | 17:30 | מאת: רון

שלום רב, עברתי MRI ראש לפני כשבוע ובתוצאות הבהדיקה מופיע: "בסריקות ה-MRA הדגמה תקינה של העורקים המרכזיים של המוח, למעט העדר הדגמה של העורק הורטברלי בצד ימין )טרומבוטי? היפופלסטי?(." אשמח לדעת את משמעות האבחנה. תודה

ערב טוב רון, תלונותיך בגינן בוצעה ההדמייה? האם בוצעו בדיקות מאבחנות נוספות? האם אני מבין נכון שהדמיית הMRI (להבדיל מהMRA) היתה תקינה?

02/08/2015 | 09:46 | מאת: רון

הי, אכן שאר הבדיקה ( MRI ) יצאה תקינה לחלוטין. הבדיקה נעשתה עקב ריבוי כאבי ראש ומיגרנות שאני סובל מהן. אלו הבדיקות היחידות שבוצעו. האם יש משמעות לתוצאות? משהו שאמור להדאיג? שכן, התור לנוירולוג הוא בעוד יותר מחודש ואם צריך איזה טיפול, אולי אנסה להקדים. תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה