Avm

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/07/2015 | 09:29 | מאת: אילן

היי סליחה בבקשה.. כתבתי לך הי בן 38 בריא בסהכ.. עקב טינטון שנעלם אחכ.. ביצעתי צינתוור בראש.. נכתב ..צנתור אבחנתי הודגם AVM או DAVF של בסיס הגולגולת מימין המסופק על ידי ענפי העורק הורטברלי הימני וענפי ה­ECA הימני עם ניקוז לווריד הג'וגולרי הימני. מקבץ שנטים זעירים... מה זה אומר .. הרופא אומר שזה מחוץ למוח ולא צריך לטפל.. מה דעתך? באמת שהיה לי טינטון ואז עשיתי MRI שיצא תקין וcta שהיה חשש לפיסטולה .. ואז ביצעתי את הצינתור .. הרופא אמר שלפני 10 שנים עשיתי MRI בגלל כאבי ראש וגם אז היה הavm

בשלישית עתה:מה התמחותו של הרופא שאמר את הנ"ל? אנא תן דעתך:המלצתי להמשך נתנה בתשובתי המקורית לפנייתך בברכה

30/07/2015 | 20:25 | מאת: אילן

תפקידו מצנתר מוח

07/08/2015 | 22:40 | מאת: אילן

תפקידו מצנתר מוח

מנהלי פורום נוירוכירורגיה