פגיעה בעצב בעקבות טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/04/2015 | 15:52 | מאת: אלה

שלום, בעקבות טיפול שיניים שכלל עקירות ושתלים פגעו לי בעצב. כתוצאה מכך חצי שפה וסנטר רדומים לחלוטין. מה כדאי לעשות כדי להחזיר את התחושה? האם יש אפשרות באמצעות צילום MRI לבחון את טיב הנזק? (בCT לא ראו את מידת הפגיעה רק שהיא קיימת). היכן אוכל למצוא נוירולוג שיכול לסייע? תודה רבה

לאלה שלום, הבעייה שאת מציגה-מובנת. אם חלפה שנה או יותר מעת בצוע העקירה והשתלים-הסיכוי לשחזור התחושה באיזור הרידום-קלוש. מומלץ ייעוץ נוירולוגי. בברכה

15/04/2015 | 16:22 | מאת: אלה

ד"ר ולד, תודה על התגובה. עבר חודש מהפגיעה. עד כה לא מצאתי נוירולוג הקשור לתחום זה. למי עליי לפנות? האם אפשר לעשות צילום MRI? תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה