אסטרוציטומה דרגה 3

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/11/2014 | 22:55 | מאת: רונית

בעלי סובל מגידול באונה הימנית האחראית על התנועה והדיבור. עד כה קיבל הקרנות . כיום מטופל באבסטין ובכימו. לאחרונה חלה הידרדרות משמעותית של חוסר תפקוד בפלג הגוף השמאלי,איבוד תאבון וחוסר פעולה מלא. האם יש מידע חדש על טיפול בסוג הגידול הזה. שמענו על סיד, על פרוטנים ועוד.. אשמח לשמוע עם יש משהו חדש בתחום (גם אם זה בעלות גבוהה). תודה רונית

שלום רונית, הנושא בתחום ההתמחות הנוירו-אונקולוגית:מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה