האם מפרצת היא תורשתית?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/04/2014 | 10:51 | מאת: נדב

שלום, אבי נפטר בגיל 53 כתוצאה ממפרצת במוח, ללא סימנים מוקדמים. לא היה לו עודף משקל, אך ככל הידוע לי הוא סבל מלחץ דם גבוה (לא בטוח עד כמה גבוה). שאלותיי הן - האם העניין הזה גנטי? האם אני ובני משפחתי צריכים ללכת להיבדק? האם יש לי סיכוי לקבל את הדו"ח הרפואי מבית החולים (רמב"ם) מלפני כמעט 25 שנה? תודה מראש

לנדב, 1.לא בהכרח. 2.לגבי דו"ח רפואי-יש כמובן לברר בביה"ח 3.נדרשים יותר נתונים כדי לענות האם רצוי שאתה ומשפחתך תעברו הדמייה מאבחנת

מנהלי פורום נוירוכירורגיה