בודק הסימפטומים


RE: הצטברות נוזלים בראש
מחבר:ד"ר אוריאל ולד
תאריך:8/3/2011
שעה:08:36
לבאב בקר טוב.
צבירת נוזלים בגולגולת לעולם איננה גורמת לשברים.
אשר ל"נוזלים חזרו":נוזלים שאינם מנוקזים מצביעים על כך שהנתוח לא פתר די הצורך את בעיית ניקוזם.
יש צורך כמובן,לעיין בהדמיית המח לפני ואחרי הנתוח,ולקבל מידע מלא על מצבו הקליני של בנך לפני ואחרי הנתוח כדי להתייחס קונקרטית
בברכה
ד"ר אוריאל ולד,נוירוכירורג-0542-29-10-46
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
07/03/11 22:25
  הכנסת שאנט למוח    אבא 
08/03/11 11:45
בני עבר לפני חודש ניתוח בשניידר לניקוז הנוזלים בראש.עשינו לו בבית חולים ביום חמישי בדיקת m.r.i ומצאו שהנוזלים חזרו לו ומצאו עוד שבר בחלק השמאלי כתוצאה של בדיקת ct האם יש סבירות לכך שבגלל הצטברות נוזלים בראש ישנם שברים בגולגולת?
לבאב בקר טוב. צבירת נוזלים בגולגולת לעולם איננה גורמת לשברים. אשר ל"נוזלים חזרו":נוזלים שאינם מנוקזים מצביעים על כך שהנתוח לא פתר די הצורך את בעיית ניקוזם. יש צורך כמובן,לעיין בהדמיית המח לפני ואחרי הנתוח,ולקבל מידע מלא על מצבו הקליני של בנך לפני ואחרי הנתוח כדי להתייחס קונקרטית בברכה ד"ר אוריאל ולד,נוירוכירורג-0542-29-10-46
בהמשך לשאלתי האם הכנסת שאנט למוח מצריכה שינוי כלשהו כמו:הרגלי אכילה מעקבים כמו ct או m.r.i. פזיוטרפיה?
אין צורך בשינוי הרגלי אכילה ו-או הרגלים אחרים. יש צורך במעקב קליני-בדיקתי-תקופתי ע"י המנתח. תדירות ההדמייה נגזרת מהנ"ל. פיסיותרפיה:- במידה ולא קיימת בעייה מעבר ליתר לחץ מוחי שטופלה עי התקנת הדלף-לא נדרשת. בברכה
חיפוש מתקדם