כדורי ברקסין 20 מג ל 10 ימים -בעיה בע"ש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/02/2011 | 15:46 | מאת: אלי

בעקבות באלטדיסקים אופיינים בע"ש למטה ,רגליי גם חלשות וקרירות . האם ברקסין הנ"ל מתיימרת לתקן את התחושה העצבית ברגל? כתוב במרשם שהיא מטפלה בסימפטומים.... בראיה פסימית- האם למשל איזו תרופה בכלל יכולה להלחם בלחץ פיזי על העצבים שיוצאים מע"ש?! אצלי התחושה הלא טובה היא לסירוגין, בעוצמות שמשתנות ! במשך היום..חלש וויותר חזק, כאילו אפשר לחשוב שזה פעם נוגע יותר /פעם לא נוגע, וכאילו לא מדובר בדלקת קבועה?! תודה

לאלי ערב טוב התרופה אכן מטפלת בסימפטומים בלבד. הנושא אודותיו אתה שואל נתון בתחום ההתמחות הנוירולוגית אנא היוועץ בהתאם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה