רעד רציני בראש ביומיים-שלושה האחרונים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/01/2017 | 00:59 | מאת: מישהו

שלום. לפניי כיומיים-שלושה התחיל לאימא שלי רעד בראש. זה קרה פעם ביום, לקראת הערב, הראש שלה פתאום התחיל לרעוד ללא שליטה, לפי מה שהיא אמרה לי אין כאבים, פשוט רעד והיה לה קריר. היא הלכה למיון ואמרו לה שהכול תקין, אבל לאחר שזה חזר על עצמו היום פעם שלישית, החלטתי ביחד עם כמה חברים משפחה והחבר שלה שאנחנו לא מוותרים לה ועכשיו דוד שלי לקח אותה לבית החולים, אמרו לה שיעשו לה אולטרה-סאונד מחר בבוקר. אני מאוד מודאג. אימא שלי היא הדבר הכי יקר לי בעולם ביחד עם אחותי ואבא שלי. היא עברה טיפולים לא קלים לאחר שנלחמה בסרטן במשך שנה ארוכה. רציתי לדעת מהן האפשרויות? על איזו דרגת חומרה התסמינים האלו יכולים להעיד? מדבר מבחינת המקרה הרפואי, במידה וזה חס וחלילה מחלה כלשהי.

הנושא בתחום ההתמחות הנוירולוגית: מומלצת בדיקה וייעוץ מאבחן עי נוירולוג. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה