צריכה עזרה בקשר לסחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/01/2017 | 20:47 | מאת: סחרחורת לא סיבובית

הייתי אצל הנוירולוג והוא אבחן לי ורטיגו אך ציין כי הסחרחורת אינה סיבובית, אני מרגישה שהקיר זז עקום,לצד,למעלה,למטה המנורה לא ישרה וכל זה הוא 24/7 ורק מחמיר מנסיעות ארוכות מה זה יכול להיות וכיצד לטפל בזה כי זה מחמיר ויש קושי חמור לחיות עם זה. בלתי נסבל !

בקר טוב, הנושא בהיבט אבחון -בתחום ההתמחות הנוירולוגית. תסמינית ניתן להעזר בתכשיר AGISERC-BETISTINE טבליות של 16 מ"ג. אנא היוועצי במוירולוג המטפל. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה