המנגיומה בבדיקת מ.ר.י

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/12/2016 | 19:45 | מאת: ניב

שלום רב, הופניתי למ.ר.י עקב התקפים של כאבי ראש בצד ימין (באזור העין ומעט מעליה). התוצאה תקינה למעט הממצא הבא: לאחר הזרת גדוליניום מודגם ונוס הנגיומה פורנטלית מימין – DVA – וריאנט אנטומי התפתחותי ולא פתולוגי. האם דבר זה יכול להסביר את כאבי הראש ומחייב המשך בירור? תודה רבה!

31/12/2016 | 19:58 | מאת: ניב

יש לי גם רעד בלתי מוסבר בעפעף הימני התחתון... האם יש קשר?

בקר טוב, לא מסביר מחייב המשך בירור. בברכה

01/01/2017 | 09:07 | מאת: ניב

בגלל כאבי הראש ולאור המ.ר.י מה המלצתך - נוירולוג או נוירוכירוג?

פרט כאן את שאלתך למומחה נוירולוג

02/01/2017 | 10:17 | מאת: ניב

האם הרעד בפנים, כאבי הראש המקבציים והקשיון העורפי שבא והולך יכולים להיות קשורים ל-dva? האם זה משהו מולד או הרחבה ורידית שנגרמת עם הזמן? והאם מצריך מעקב מ.ר.י?

03/01/2017 | 09:27 | מאת: ד"ר ולד

בתשובה לשאלותיך: 1.-לא 2.-כן,מולד. 3.-לא

מנהלי פורום נוירוכירורגיה