גב כואב בהליכהו עמידה עם תחושה של "עצם זז"

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/12/2016 | 10:10 | מאת: עידן

שלום סובל כ 3 שנים מכאבים ברגלים בבדיקת EMG גילו כליאת עצב בשתי כפות הרגליים. בשנה אחרונה התחלתי להרגיש אי נוחות באיזור גב עליון כאשר בתקופה אחרונה המצב החמיר לכאבים בעת הליכה ועמידה כמו כן תחושה של "עצם זז" במרכז הגב. הייתי אצל כמה נירולוגים ,אורטופדים כולם הסכימו שישנה בעיה אבל אף אחד לא הציעה פיתרון. אני אובד עצות. כמו כן אין לי יכולת כספית לרפואה פרטית.

שלום עידן, הנושא בתחום נוירולוגי-אורטופדי: מומלץ ייעוץ תואם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה