פגיעה בדיבור אחרי טיפול קירנתי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/12/2016 | 21:31 | מאת: אוליגודנריומה שמאלי דרגה 2

שלום,בעלי עבר סדרת טיפולים כימותרפיים עם כדורים נגד התקפים למרות הכל היה לו פרכוסים בתדירות מאוד גבוהה לכן הוחלט שיעבור הקרנות אך היו חששות מהתופעות הנלוות אחרי 30טיפולים הדיבור של בעלי נסוג ובמשך שנה ושלושה חודשים הוא אינו מדבר !! השאלה שלי האם בעקבות ההקרנות נעשה לו נזק בלתי הפיך או פגיעה מהגידול ?ובנוסף נאמר לנו שאין אפשרות התערבות כירורגית.

כדי לאפשר תשובה לשאלותיך הן בנושא הדיבור והן בהתכנות או אי התכנות התערבות ניתוחית-מתבקשת בדיקת בעלך ועיון בהדמיית הגידול. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה