ניתוח דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/06/2007 | 23:12 | מאת: sim450

שלום, לפני כחודשיים החלה הדרדרות שהתבטאה בחוסר תחושה בארבעת הגפיים,באצבעות הרגליים ןהידיים , עפ"י כל הבדיקות יש לחץ על העצבים בחוליות הצוואר וכי 60% מהעצבים כבר מתים. הפנו אותי לניתוח דחוף!!!! האם מישהו עבר ניתוח דומה? אצל מי ואיפה? מה ההצלחות בניתוח זה? ואם אפשר לדעת ממישהו מקצועי מה הפרוצדורה בניתוח מן הסוג הזה? תודה רבה!!!!!!

שלום מאות רבות עברו נתוח צוארי מהסוג שתארת ובהצלחה אנחנו מבצעים ניתוחים מסוג זה מידי שבוע.וכמונו מומחים נוספים. אם הנך מעוניין תוכל לתאם פגישת ייעוץ-0542-291046 . לא ניתן לדון וירטואלית בנתוח שלך מבלי לבדקך ומבלי לעיין בהדמייה שבצעת. בברכה

13/06/2007 | 22:47 | מאת: sim450

הייתי שמחה לקבל פרטים לגבי אופן ביצוע הניתוח. הבנתי כי הניתוח הוא ניתוח צווארי למינקטומי+ קיבוע ויש צורך בחתך אחורי + חתך קידמי מהצוואר.... כל מומחה עובד עפ"י שיטה שונה הייתי שמחה לשמוע מאנשים שעברו את הניתוח- אני ממש לחוצה!!!!וחובה לעבור את הניתוח בהקדם האפשרי כי תחושת חוסר התחושה מתרחבת.... תודה רבה מראש

13/06/2007 | 22:48 | מאת: sim450

הייתי שמחה לקבל פרטים לגבי אופן ביצוע הניתוח. הבנתי כי הניתוח הוא ניתוח צווארי למינקטומי+ קיבוע ויש צורך בחתך אחורי + חתך קידמי מהצוואר.... כל מומחה עובד עפ"י שיטה שונה הייתי שמחה לשמוע מאנשים שעברו את הניתוח- אני ממש לחוצה!!!!וחובה לעבור את הניתוח בהקדם האפשרי כי תחושת חוסר התחושה מתרחבת.... תודה רבה מראש

13/06/2007 | 22:52 | מאת: sim450

הייתי שמחה לקבל פרטים לגבי אופן ביצוע הניתוח. הבנתי כי הניתוח הוא ניתוח צווארי למינקטומי+ קיבוע ויש צורך בחתך אחורי + חתך קידמי מהצוואר.... כל מומחה עובד עפ"י שיטה שונה הייתי שמחה לשמוע מאנשים שעברו את הניתוח- אני ממש לחוצה!!!!וחובה לעבור את הניתוח בהקדם האפשרי כי תחושת חוסר התחושה מתרחבת.... תודה רבה מראש

14/06/2007 | 10:42 | מאת: רוני

רק אצל ד"ר נחשון קנולר בי"ח תל השומר או אצל ד"ר מנשה זערור בי"ח רמב"ם שניהם נוירוכירורגים מנהלי מחלקות אני נותחתי ברמב"ם שיהיה בהצלחה תיבטחי בהקב"ה.

14/06/2007 | 16:15 | מאת: sim450

תודה על תגובתך !!! גם אני שמעתי על קנולר אך ההתלבטות היא ביננו לבין פלומן מאסותא האם אתה מכיר אנשים שנותחו בהצלחה אצל קנולר המון המון תודה!!!!

19/06/2007 | 21:48 | מאת: כהן אורה

שלום רב. רציתי לברר מי מתמחה בניתוחי עמוד שדרה מותני. האם כדאי לבחור באורטופד המתמחה בתחום או בנוירוכירורג?

15/09/2011 | 22:52 | מאת: דוד

לא ממליץ לעשות ניתוח אחי עשה ניתוח c3-c7 לפני כן תפקד מלא חוץ מבעיות תחושה בעצבעות וכאבים בידים לאחר הניתוח יצא משותק בארבע גפיו אם יש אפשרות לסבול עדיף

08/02/2012 | 18:18 | מאת: מיטל

האם תוכל לומר לי מי ניתח אותו ולמה האם הוא נותח בגלל תאונת דרכים

11/05/2012 | 16:30 | מאת: שרון

התקשר. 0545360987. שרון

02/03/2013 | 23:24 | מאת: אחד שעדין סובל מניתוח כזה

לא לעבור ההחלמה על הפנים ניתוח מסוכן מאד מאד על הגבול לא ממליץ

12/01/2015 | 13:16 | מאת: טל

קודם כל אמין מאד ישר, היחידי שמומחה בניתוחים אנדוסקופים תוך יום הלכתי ללא כאבים. ממליץ מאד

מנהלי פורום נוירוכירורגיה