מיאלופתיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/12/2016 | 00:04 | מאת: מירי

תודה רבה על תשובתך המהירה באמת קיבלתי mri הקודם מלפני שנתיים ובו היה כתוב על בלטי דיסק c3-c7 ובסוף הפענוח היה כתוב אין מיאלופתיה בחוט ורןפא שראה לפני חודש את אותו mri אמר שיש גם קיפוזיס צווארי ושינויים ניוונים וחשג גבוהה למיאלופתיה איך יכול להיות שהרופא שפענח ראה בלטי דיסק וכתב במפורש אין מיאלופתיה ורופא אחר רואה אחרת? תודה רבה על עזרתך

למירי שלום, כיוון שאיננו עוסקים במשפט שלמה.. מחלוקת בין מומחים -לגיטימית כאשר הדעות נוגדות -יש להיוועץ הבומחה שלישי לציין:בדיקתך מהווה מרכיב עיקרי בבבחירת החלטה טיפולית מתאימה בנוסף לממצאי ההדמייה: המומחה שמקבל ספור מחלתי+בודק אותך+מעיין בהדמייה אמור לספק מענה הולם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה