מיאלופתיה טיפול ופרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/11/2016 | 21:55 | מאת: מירי

שלום דוקטור הרופא חושד שיש לי מיאלופתיה צווארית עקב נימול וזרמים בידיים בmri מלפני שנתיים בלטי דיסק צוואריים ושינויים ניוונים עקב כך גוייסתי עם פרופיל 72 עכשיו הרופא חושד במיאלופתיה ולכן שלח אותי לmri ולבדיקות emg4 גפיים רציתי לדעת מה הטיפול אם זה יהיה באמת מיאלופתיה והאם הפרופיל הצבאי ירד מ72 ? תודה רבה על עזרתך

בקר טוב מירי, מיילופתיה -הפרעה בתפקוד חוט השדרה הצוארי קיימת בחומרות שונות. הטפול-ניתוחי או שאינו ניתוחי נקבע עפ"י מידתה-חומרתה. לשם בחירת הטפול המתאים: יש לבדוק אותך עתה, יש לעיין בנתוני בדיקת EMG שאת מיועדת לבצע קרוב לודאי שיתבקש MRI מעדכן לעמה"ש הצוארי. הפרופיל-אף הוא נגזר עפ"י חומרת המיילופתיה,כפי שתקבע עפ"י הנ"ל בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה