כאבים מציקים מאוד לאחר ניתוח בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/11/2016 | 20:40 | מאת: לידיה

נותחתי ב25/5/15 לדקומפרסיה בגלל כיארי שהתבטא בכאבי ראש קשיי בליעה וסחרחורות ושריפה ברגל שמאל מאז הניתוח עשיתי mri שבו המנתח כותב שיש שיחרור אחורי יפה שהושגו דרך למיטומיה 1C ודקומפרסיה של אוקסיפוט מאז שנה וחצי לערך עברו ואני סובלת מכאבי ראש אבל לא כמו שהיו לפני הניתוח אלה יותר כאבים בגולגולת התחתונה מאחורי האוזניים ובקודקוד של הראש כמו דקירות מוזרות שמקפיצות אותי הראיה נהיתה ממש מטושטשת לאחרונה כמובן שיש לי תור לסיטי ראש אבל רציתי לשמוע חוות דעת מכם האם אלו תופעות שישארו כל החיים? כי זה בילתי ניסבל אשמח לתשובה והמשך שבוע ניפלא תודה!!!

28/11/2016 | 20:49 | מאת: לידיה

הניתוח ניקרא קרניוטומיה{נידמה לי} עצם שגרמה למחסום מעבר נוזלים למוח

ללידיה, 1.יש לעיין בהדמיית MRI שבוצעה לאחר הנתוח 2.רצוייה הדמיית MRI מעדכנת עתה(מדוייקת יותר מ-CT לשאלות הישיממות לתלונותיך עתה) 3.יש לבצע ייעוץ עם בדיקות עיניים לנוכח הראייה המטושטשת 4.עם הנ"ל מתבקש ייעוץ נוירוכירורג:המצב אותו תארת מאד לא נח ובודאי שיש למצוא לו פתרון! בברכה

16/12/2016 | 13:15 | מאת: לידיה

תודה רבה על המענה אני אכן בהמשך בדיקות רופא עיניים לא מוצא גורם מחלתי לטישטוש הראיה אבל אכן רואה מטושטש לכן הומלץ לי משקפי קריאה מקרוב לגביי הסיטי עשיתי התשובות אצל הרופא משפחה ואני מאמינה שאם הוא לא צלצל אליי אז הכל תקין ויש לי פגישה בקרוב אם הניורוכירוג שניתח אותי למעקב מקווה רק לבשורות טובות תודה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה