השפעת תרופות נוירולוגיות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

29/03/2006 | 23:39 | מאת: מאי

שלום רב דר'. יתכן ואני פונה לפורום הלא נכון. בשל הסיבה שאין פורום נוירולוגיה, פניתי לפורום הזה. רק שאלה כללית: אני חולת אפילפילפסיה ומטופלת בתרופות: TOPAMAX 100 , DEPALEPT CHRONO 500 , TERIL השאלה שלי היא: בבוקר אני לא אוכלת ארוחת בוקר, רק שותה נס קפה, על בסיס מים וצורכת את התרופות שלי. כדור אחד מכל סוג שציינתי. האם העובדה של נטילת תרופות "על קיבה ריקה" מהווה נזק? אודה על תשובת אדוני

במידה ואת סובלת מתופעות לוואי בדרכי העיכול כדאי ליטול את התרופות יחד עם אוכל.

מנהלי פורום שבץ מוח