כאבי ראש בלי פוסקים ומציקים.

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

27/03/2006 | 11:34 | מאת: מרדכי

לרופאים שלום! עברתי אירוע מוחי לפני כ6 שנים, לפני כ3 שנים התחלתי לסבול מכאבי ראש המתבטאים בסחרחורות , אי יציבות, וראיה לקויה. חשוב לי לציין שעשיתי המון בדיקות כגון: CT , ניורולוגיה וכיוצא בזה. כמו כן אני מטופל אצל דוקטור קוריצקי (סגן המחלקה הניורולוגית בלינסון) כל תרופה שהמליץ לי , לקחתי - ועדיין לא עוזר. חשוב לי לציין שכאב זה מפריע לי לתפקד באופן נורמאלי במהלך היום. הכאב מתגבר ברגעי לחץ, ובעמידה ממושכת בשכיבה ובישיבה , הכאב הוא פחות נורא. אשמח אם תשפכו אור על בעייתי. בתודה מרדכי.

צר לי אך איננו נוהגים להתערב בטיפולים של נוירולוגים אחרים.

09/04/2006 | 21:18 | מאת: איציק החדש

אני מצדיק את תשובת הרופא . נראה לי שיש לך צייתנות עיוורת לרופאים . אני יכול לאמר מניסיון אישי שהרופאים מצפים ממך לתת תגובות כדי שהם יוכלו לעזור לך ,במקרה שלך לך אני מציע ללכת לרופא מטבולי ובבדיקות הדם תבדוק מה קורה. לא יזיק אם תעשה בדיקות ENG ותפגוש רופא מומחה בסחרחורות יש אחד כזה ב"שרון" שכחתי את שמו. אצלי הסחרחורות נסבלות מאז שאני נמנע מסביבה מרובת אורות ,יושב פחות מול המחשב לוקח כל יום ויטמינים כולל קומפלקס B ,אגוזי מלך , אגוזי ברזיל ,שקדים ותמר . תהיה לי בריא וחג שמח

מנהלי פורום שבץ מוח