עזרה דחופה בבקשה!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

14/03/2006 | 22:20 | מאת: מיכל

שלום רב,קצת עליי-אני בת 26.לא מעשנת לא שותה אלכוהול ללא לחץ דם גבוהה ניתן לומר בדר"כ בריאה לחלוטין,עוסקת בספורט במהלך רוב ימות השבוע. בעייתי היא כזאת מיזה כשבועיים לערך הרגשתי סחרחורות שלעיתים גרמו לאיבוד הראיה לכמה שניות.כמו כן ונלוותה לכך תחושת חולשה כללית של הגוף. לפני יומיים בשעות הערב הרגשתי כאבי ראש באזור המצח שהלך והתגבר ללחץ איום בצד הימני העליון של המצח(לציין שאיני סובלת מכאבי ראש בדר"כ)זהו הכאב הגדול ביותר שחשתי שם אי פעם ולא הבנתי מה קרה אבל הרגשתי שזה ממש מפחיד אותי..הרגשתי חולשה נוראית בידיים שתיתי אדוויל והלכתי לישון. כאשר קמתי בבוקר הרגשתי את רגלי השמאלית רדומה(הרגשת נימולות)אך עדיין יכולתי לתפקד עימה בכל אופן לא ייחסתי לכך חשיבות ובמהלך הערב פתאום כל הצד השמאלי שלי היה נימול החלק השמאלי של הפנים צוואר יד ורגל. הלכתי למיון(לציין כי כרגע אני בטיול בארה"ב)ותיארתי את התופעות להלן והם לקחו לי בדיקת שתן בדיקת CT ובדיקת לחץ דם.הכל נראה תקין לדברי הרופאה. לציין שאני נמצאת בתקופה מאד לחוצה עם הרבה סטרס.אז אני ממש לא יודעת עם הרקע לתופעה הוא על בסיס נפשי או שמא נוירולוגי.האם עליי לעשות צילום נוסף?!

צר לי אך מבלי לבצע בדיקה נוירולוגית איננה יכול להתייחס במישרין לתלונותיך. מכל מקום נראה כי עדיף להשלים את הבירור עם MRI ולא עם CT נוסף. בנוסף יש לציין כי בהופעה פתאומית של כאב ראש "החזק ביותר בחיים" יש להשלים את הבירור גם עם ניקור מותני בחדר המיון. כמו כן יש לשקול בדיקות נוספות לפי ההתויה הקלינית.

28/03/2006 | 20:44 | מאת: איציק החדש

שמעתי שיש מצב של קרישיות ואירועים נוירולוגים עקב גלולות למניעת הריון

מנהלי פורום שבץ מוח