קרישיות יתר-רק גנטי?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/03/2006 | 12:07 | מאת: הדר

שלום, אם להוריי אין קרישיות יתר אז אין לי סיבה לחשוש מכך לגבי עצמי כלל? תודה מראש, הדר

לא ברור לי מדוע את צריכה לחשוד כלל בקרישיות יתר. מכל מקום, חלק ממצבי קרישיות היתר הינם תורשתיים וחלקם נרכשים,כך למשל חלק מהחולים במחלת הזאבת ("לופוס") עלולים לפתח תסמונת של קרישות יתר.

06/03/2006 | 07:57 | מאת: הדר

שלום, מאז ההודעה הקודמת התברר לי שלאבי יש קרישיות יתר (לאימי אין...). אני רוצה להתחיל ליטול גלולות למניעת הריון והבנתי שזה פרט חשוב שצריך לברר לפני. לכן החששות...

מנהלי פורום שבץ מוח