אירוע מוחי בגזע המוח בצד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/10/2010 | 15:34 | מאת: נתן

לפני כ10 חודשים היה לי אירוע מוחי בגזע המוח בצד שמאל , הפגיעה היתה ביד ימין + רגל ימין + חולשה בדיבור ואי יציבות חולשה ללכת . כיום יש לי רעידות ביד כאשר אני מפהק או מתרגש וקושי ללכת וכאשר אני הולך ההליכה מאוד איטית ומעייפת . האם ניתן לפתור את בעיית הרעד והעייפות ע"י טיפול תרופתי או מומלץ על טיפול נוסף חוץ מהתרופתי האם יש צפי לשינוי מהותי בזמן ההחלמה ??

ישנם טיפולים תרופתיים לרעד ולעייפת. אני מציע לפנות לנוירולוג.

מנהלי פורום שבץ מוח