אירוע מוחי לאחר ניתוח לב - החלפת מסתם

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/10/2010 | 08:27 | מאת: חדוה

אבי בן 72 לאחר ניתוח לב להחלפת מסתם, לאחר 6 ימים איבד את הזיכרון, מקבל בפתאומיות סחרחורות וכאבי ראש חזקים, בוצע סיטי והנוירולוגית אמרה שעבר אירוע מוחי קל, אבי עובד עם 20% לב ומתאושש לאט מהניתוח, אנו מאוד חוששים כיום בנוסף מבעיות השיכחה, כאבי הראש והסחרחורות, ובנוסף ירידה בלחץ דם. האם אתה יכול להמליץ מה לעשות? האם יש אפשרות לטיפול בלחץ? אשמח לקבל תשובה מיידית זה מצב דחוף מבחינתנו.(אבי מקבל טיפול תרופתי ללב - נמצא בבבית חולים). תודה ויום טוב חדוה תודה ויום טו

על מנת להמליץ על טיפול מניעתי מיטבי יש צורך לקבל את הסיפור הקליני המלא,לבצע בדיקה נויורלוגית ולעבור על בדיקות העזר שנעשו.

מנהלי פורום שבץ מוח