איזור היפודנסי קורטיקלי ו.... מתאים לאוטם ישן או ל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

25/09/2010 | 20:35 | מאת: ל

ספיגת דימום. לפני 23 שנים עברתי ת דרכים ונחבטתי ומן הסתם היו לי 2 דימומים במח במקום של הפגיעה ובמקום הנגדי. תמיד בפיענוח של הסיטי כותבים שזה יכול להתאים גם לאוטם ישן ואני משתוקקת לדעת מה זה אוטם ישן.תודה

אוטם משמעו אירוע מוחי הנגרם על רקע חסימת כלי דם מוחי.

04/10/2010 | 19:24 | מאת: ל

שנית, אני לא מבינה למה למה כותבים את זה שזה יכול להתאים לאוטם ישןולמה נוירולוגים שבודקים אותי מסתכלים עלי בחשדנות כאילו זה יכול להיות שהסיבה לאיזור הזה היא לא בהכרח הפציעה הקרניו צרברלית שהיתה לי, ולמה חלק מהם מתעקשים לא להאמין למה שאני מנסה להגיד להם ואומרים לי שנראה להם שיש לי בעיה בשריר של העין/פזילה . למה הם לא מאמינים או לא מוכנים לשמוע או לא מעלים על דעתם שמה שדימם נספג וספג איתו חלק מרקמת השומן בעין? למה זה שאף אחד מקופת חולים לא כתב את זה אלא רק זה כתוב במסמך משנת 89 של פרופסור שניתח אותי ושהזדקן ומת לפני כמה שנים , הופך את המידע ללא רלוונטי? למה הם צריכים להשפיל אותי ולמה תמיד אני צריכה לעשות את הבדיקה של להסתכל על משהו לצדדים ולמעלה ולמטה ולהרגיש לא נעים? אני יכולה להסתכל בעין שמאל בצורה יותר טובה כשאני מתמקדת בה ובצורה פחות טובה כשאני עייפה ובפרט כששמים לי טיפות. אז מאבחנים אותי לא נכון ואז אני שונאת את החיים האלה. מתי אני אגאל מהבעיות שמתלוות למצב בעין שלי? למה נוירולוגים לא מסבירים או לא מבינים שחלק ממה שנפגע במח הוא בעין, ולמה הם לא הפנו אותי לרפואת עיניים? איפה אני יכולה למצוא נוירואופתלמולוג פעיל בקופת חולים באזור ת"א שישלול את מה שאפשר לשלול? הייתי אצל נוירואופתלמולוג פרטי שיצא מאז לפנסיה , והוא כתב שמבחינה קוסמטית אני נראית מצויין האם זאת אבחנה בעייתית? האם הם יכולים לרשום מה שמתפקד טוב בנוסף למה שנפגע?

מנהלי פורום שבץ מוח