פרפור עליות בגיל 37

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

29/09/2010 | 07:14 | מאת: מיכל

בהמשך לכתבותיך על מתן קומדין לבעלי פרפור עליות, בעלי סבל בשנתיים האחרונות מהתקפי פרפור (אחת הצריכה שוק חשמלי, שתיים עברו מעצמן לאחר כחצי שעה). בהתייעצות עם מומחה נאמר לנו כי ההתקפים האלו עלולים לחזור בזמנים אקראיים ושלמעשה אין טיפול מניעתי אלא רק תרופתי בזמן התקף. בעלי (בעל כולסטרול גבוה...) כיום בן 40. כשאני מצמידה את אוזני לחזה שלו אני שומעת שמדי פעם הקצב לא סדיר... אנחנו תוהים האם כדאי ליטול נוגד קרישה כגון קרטיה על בסיס יומי. תודה מראש.

הטיפול בפרפור עליות התקפי למניעת שבץ עשוי לכלול נוגדי צימות או נוגדי קרישה. ההחלטה צריכה להתקבל על ידי הרופא המטפל לפי גיל החולה ומצבו הרפואי.

מנהלי פורום שבץ מוח