אירוע מוחי - בדיקה לשם מניעה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

09/08/2010 | 21:35 | מאת: רוית

להוריי יש היסטוריה ארוכה של מספר אירועים מוחיים שעברו+סוכרת+יתר לחץ דם+בעיות בלב+ניתוח לב פתוח,צינתורים וכו'. שאלתי היא איזה בדיקות מקיפות אוכל לעבור על מנת לוודא שלא אעבור גם אני אירוע מוחי - בדיקה מעמיקה וטובה? (לחץ הדם שלי נמוך בד"כ,סוכרת אני בודקת,אני מתאמנת,תזונה טובה וכו)

חשוב לקבל אינפורמציה מלאה יותר לגבי האירועים המשפחתיים וגיל ההופעה שלהם. בהתאם לכך ניתן יהיה לשקול בירור לקרישיות יותר. כמו כן חשוב לאזן גורמי סיכון וסוקלרים בקפדנות.

מנהלי פורום שבץ מוח