שאלה דחופה ביותר !!!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/08/2009 | 20:14 | מאת: מיכל

שמי מיכל ואני בת 34, לפני כשבוע החלו לי טשטושי ראייה קלים (חוסר יכולת להתמקד)וחולשה בעיקר בידיים. לאחר מכן נוספו לכך כאבי ראש אחוריים+עורף, לחץ באוזניים,כאבי מפרק הלסת בשני הצדדים, כאבים בעיניים,הזעה בכפות ידיים ורגליים,לחץ דם גבוה (130/70),חוסר תיאבון וטעם לא טוב בפה. הופניתי למיון ביום חמישי ושם בדקו אותי מבחינה נוירולוגית והבדיקה תקינה. C.T ראש יצא תקין, בדיקת ראייה(חדות+קרקעית עין)תקינה. רצו לעשות לי ניקור מותני ולא הסכמתי. ממה אני יכולה לסבול לפי הסימפטומים האלו? האם זאת חרדה ? האם למרות ה C.T התקין אני צריכה לעבור את הניקור? האם יכול להיות שזו בעיה נוירולוגית? או שאולי זו בעיה של עצב ושרירים? אודה על התייחסותכם המהירה בנושא !!!

אוסף התלונות שתיארת איננו מכוון בהכרח לסינדרום נוירולוגי מסוים,אולם ודאי שאינני יכול לחלוק על נוירולוג שבדק אותך, התרשם ממך ישירות המליץ על ניקור מותני.

מנהלי פורום שבץ מוח