כאב ראש חזק במיוחד

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/08/2009 | 13:05 | מאת: מירב

שלום, אני סובלת בשנה האחרונה מכאבי ראש לא חזקים במיוחד ולאחרונה הם החמירו וחודשים האחרונים יש לי כאבים חזקים בחלק התחתון של הגולגולת בצד ימין ועוד יותר באם אני לוחצת,זה מלווה בלחץ על העיניים ואדמומיות בעיניים. אני אציין שאני מטופלת באלטרוקסין ומאוזנת מבחינת בלוטת התריס. תודה.

11/08/2009 | 13:07 | מאת: מירב

אני אולי צריכה להוסיף ולהגיד שיש לי A/Sמחלת חוליות מקשחת ועיקר הכאבים שלי הם על צד ימין וכששאלתי את הרופא האם ישנו הסבר הוא ביקש שאתייעץ עם ניאורולוג

קיימות סיבות רבות ומגוונות לכאבי ראש ולכן יש צורך לשמוע את הסיפור המלא ולבצע בדיקה נוירולוגית. אודם ולחץ בשתי העיינים מחייב גם מדידת לחץ תוך עיני על ידי רופא עיינים.

מנהלי פורום שבץ מוח