נדרש המלצה לפסיכאטר שמתמחה בטיפול לאחר שבץ

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

05/08/2009 | 22:00 | מאת: דורון

אבי בן ה-75 עבר אירוע מוחי לפני מספר חודשים. אנו מעוניינים לסייע באיזון הכימי שלו, ולפיכך אבקש המלצות על פסיכאטר איכותי מאזור המרכז שעוסק בטיפול במשתקמי שבץ (בעדיפות בגיל השלישי) תודה, דורון

אינני נוהג להמליץ על רופאים בפורום. תושבי תל אביב מוזמנים לפנות ללא תשלום,למרפאת בריאות נפש במרכז הרפואי תל אביב.

08/08/2009 | 16:02 | מאת: איציק

מציע לך כאחד שמכיר מחלקות שיקום גריאטריות . כדאי לגשת לבתי חולים כמו איכילוב,תל השומר רעות ולבקש להפגש עם מנהלי מחלקות שיקום גריאטריות . אני באופן אישי ממליץ על................השני

17/08/2009 | 03:00 | מאת: yossiמ"נאמן

איציק היקר, כאחד שעבר שבץ וקורא את תשובותייך למתעניינים למרות ניסיונך העשיר. לדעתי, אתה לוקח אחריות כבדה מאד כשאתה עונה לשואלים. כי לדעתי מה שמתאים למוישה יכול להזיק ליענקלה אני למדתי את זה על בשרי(יועצי אחיטופל למיניהם) מבלי לפגוע אני סמוך ובטוח שזה בא ממקום טוב.למרות הכל בזהירות.כי הצד השני חי בבילבול מסויים.

מנהלי פורום שבץ מוח