האם מדובר באירוע מוחי חוזר?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

07/08/2009 | 11:26 | מאת: מלכה

אימי בת 65 עברה אירוע מוחי קל לפני כשנה. נוטלת אספירין באופן קבוע. במהלך השנה האחרונה , היא חזרה לתפקד באופן רגיל מלבד מספר ימים ספורים שבהם חשה חולשה, סחרחורות וחוסר יכולת לתפקד. בשלושה ימים אחרונים היא סובלת מחולשה נוראית ויכולת הדיבור נעתקת ממנה באפיזודות פתאומיות. זה מפחיד מאד. אני שואלת האם מדובר באירוע חוזר? ואם כן מה ניתן לעשות? אשמח אם אקבל התייחסות לגבי הטיפול המוחי הניתן בבי"ח איכילוב - קטץ' תודה רבה

הפרעות דיבור חולפות בחולה לאחר אירוע מוחי מחייבות פניה מיידית למיון לצורך בירורן.

מנהלי פורום שבץ מוח