פגיעה בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/08/2009 | 16:02 | מאת: רלי

שלום, לפני יומיים קיבלתי מכה חזקה בראש במועדון אני התרוממתי מהר ומישהו נתן לי מכה אחרי כמה דקות התחלתי להרגיש כאב ראש וקצת לחץ בראש ולמחרת היו לי גם בחילות, עכשיו יומיים אחרי המקרה אין לי כאב אבל התחושה היא של לחץ בראש ואני מרגישה מאוד עייפה קמתי משינה ויש לי חשק לחזור לישון, ההרגשה היא כמו סמרטוט. האם מדובר בזעזוע מוח? מה עלי לעשות? האם אני אמורה לדאוג?

מבלי לבדוק אותך אינני יכול להתייחס למרה לגופו. באופן כללי,סימפטומים בשלב החריף לאחר חבלת ראש מחייבים פניה למיון.

מבלי לבדוק אותך אינני יכול להתייחס למקרה לגופו. באופן כללי,סימפטומים בשלב החריף לאחר חבלת ראש מחייבים פניה למיון.

מנהלי פורום שבץ מוח