אירוע מוחי קשה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/07/2009 | 23:18 | מאת: סתיו

סבו של בעלי עבר אירוע מוחי קשה לפני יומיים. הוא מחוסר הכרה, אך נושם בכוחות עצמו. מדברי הרופאים אנחנו מבינים כי אין ממש סיכוי שהוא יתעורר, וגם אם אכןיתעורר לעולם לא יחזור להיות כשהיה. אנו רוצים לאפשר לו לסיים את חייו בכבוד המגיע לו, ולא להעזר בהחאיה לכשיתעורר הצורך. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לעשות זאת מבחינה משפטית?

כמובן שלא ניתן למנוע טיפול חיוני מחולה מאושפז. אני מציע להתיעץ עם הצוות המטפל לגבי הצפי ואפשרויות הטיפול.

מנהלי פורום שבץ מוח