קשר בין רמת דפלפט בדם והתרחשות ארוע מוחי ?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/08/2009 | 12:22 | מאת: אורנה

שלום רב לדופא, אבקש עצתך : האם קיים קשר בין ארוע מוחי באזור קרוב לאזור פציעה במוח (קיום רסיס מוקש ), להורדת רמת דפלפט מתחת למינון שהומלץ בבית חולים ? (התסמין שהופיע הינו פרכוסים קשים, וכאשר העלו בבית את רמת התכשיר התאושש האדם, ופקח עייניו ). (אח"כ הובהל לבית חולים בכל זאת ). לחדד : איך ניתן לשלול קשר בין הורדת מינון התכשיר ל700 מילגרם במקום 1000 , להיוצרות פרכוסים אלו ? אודה להסברך המקצועי . תודה רבה.

אין קשר בין הורדת מינון דפלפט לאירוע מוחי. כמובן שיתכן קשר בין הורדת המינון לבין חזרה של פרכוסים כיפיוניים.

מנהלי פורום שבץ מוח