שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

14/07/2009 | 16:51 | מאת: שרה

בעלי בן 56 חולה סוכרת.לפני כ5 חודשים לקה בשבץ מוחי.מאז הוא מאד חלש, מתעייף מהר,ומוריד במשקל. הסוכרת די מאוזנת. פלג גופו הימני רפוי אבל תודה לאל הוא מזיז ומתפקד איתו. בחודשיים הראשונים עשה פיזיוטרפיה פעמיים בשבוע והפסיק. שאלתי מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב והאם התןפעות שתיארתי יעלמו? תןדה מראש

טיפולי פיזיותרפיה אינטנסיבים תורמים מאוד לצפי.כמו כן חשוב להעריך האם הסיבה לעייפות וירידה במשקל אינה טמונה בדכאון המהווה סיבוך נפוץ לאחר שבץ מוח וניתן לטיפול תרופתי. כמבון שיש צורך גם לשלול סיבות רפואיות לחולשה ולירידה במשקל. אני ממליץ לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב לצורך הערכה.

מנהלי פורום שבץ מוח