חור / דלף קטן בלב ושבצים מוחיים קלים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

04/07/2009 | 13:26 | מאת: ליאת

הי, אני בת 31 בריאה ביותר, סובלת מחור קטן בלב ועד כה היו לי 3 אירועים מוחיים ב3 השנים האחרונות ללא כל נזק שארכו כשעה כל אחד. גם אחי סובל מאותה בעיה בדיוק והוא בן 36. רציתי לדעת איך מטפלים בבעיה (שמעתי על איזו אופציה של מטרייה שסוגרת את החור בלב?) והאם אופי האירועים המוחיים יכול להשתנות עם השנים וכן לגרום לנזק? בינתיים אנחנו פשוט חיים עם זה, התיאשנו מהבדיקות הרבות והמיותרות בשלב זה והעדפנו להתעלם ולחיות עם זה. מקווה שזו לא טעות..

05/07/2009 | 16:11 | מאת: איציק

07/07/2009 | 18:38 | מאת: ליאת

נכון, אין לי בעיה להמשיך ככה עם אירועים מוחיים קטנים ולא מזיקים עד גיל 100, השאלה היא האם אופי האירועים המוחיים עלול להשתנות וכן לגרום לנזק?? ועד כמה הבעיה שלנו נפוצה?

מנהלי פורום שבץ מוח