אב מודאג

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

24/06/2009 | 13:39 | מאת: יגאל

שלום רב יש שאלה בעינין בני בן ה-25 אשר ביומים האחרונים מתלונן על סוג של חולשה כאשר אתמול בשיא היה כמה רגעים של ערפול בראיה לכמה דקות לאחר מכן רצה לומר לחברים שלו מספר דברים אבל יצא מפיו דברים אחרים הוא טוען שיש לו איזו חולשה לא רגילה , עלי לציין שהוא סטודנט שנה ג' בהנדסת חשמל ובימים אלו יש לו מבחנים ואולי זה ביטוי של לחץ ? או ארוע מוחי קל ?ואם כן למי צריך לפנות ? . בתודה האב המואג

27/06/2009 | 14:25 | מאת: איציק

אינני רופא כדאי שבנך יעשה בדיקות דם,וודא שהוא שותה הרבה,אינו מתאמץ מדי ,ישן מספיק ,מתעמל מדי פעם . הסימנים שתארת אופיינים להמון קטגוריות אחרות . אם אתה לא רגוע ולאחר המלצותי הוא ימשיך להרגיש רע פנה לרופא הפורום -הכי טוב שיש.

חשוב לקבל פרטים רבים נוספים לגבי התלונות. לא ברור האם מדובר בטשטוש ראיה בעין אחת,בשתיהן או בשדה ראיה מצד אחד המערב את שתי העיינים. כמו כן חשוב לדעת האם מדובר בחולשה כללית או בחולשה המערבת פלג גוף ומה היה הביטוי של הפרעת הדיבור. מאחר וכל הפרטים הנ"ל אינם ברשותי ומאחר וכדאי לבצע גם בדיקה גופנית הייתי ממליץ לפנות לרופא על מנת שיתרשם ישירות מהתלונות.

מנהלי פורום שבץ מוח