הימצאות במקום

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

21/06/2009 | 15:39 | מאת: גלי

שלום אני בחורה בת 43 ליפני כשנתיים עברתי אירוע כמעיין דקירה חדה בקודקוד הראש וראיתי שחור למיספר שניות לאחר מיכן חזרתי ליראות ונותרתי עים חולשת פלג גוף שמאל עד היום ומאז אני מטופלת באספירין 100 מ"ג וללא אבחנה ברורה ואני גם בבירור במכון לטרשת נפוצה שאלתי היא ביזמן שאני ישנה קרה לי מיספר פעמים שהיתעוררתי תוך כדי שינה ולמיספר שניות כמו מאבדת הכרה להיתמצאות במקום וזה מיספר פעמים שאני נימצאת בבית שלי בסביבה שלי וכמו לא מזהה לאחר שאני ערה ולאחר מיכן חוזרת לעצמי לאט לאחר שאני ניזכרת בבני המשפחה מה זה זה מאוד מדאיג למי עלי ליפנות תודה גלי

כדאי לפנות לנויורלוג עם התלונות החדשות על מנת שיתרשם מהן ישירות ויבצע בדיקה. יתכן ויהי צורך גם בביצוע בדיקת EEG שכן התקפי ניתוק קצרים עלולים להיות ביטוי של התקף כיפיוני.

מנהלי פורום שבץ מוח