בעיות עקב פגיעה בראש-אירוע פוסטראומטי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

20/06/2009 | 17:17 | מאת: אורטל

ב2004 נחבלתי בגולגולת באיזור הסינוסים, אובחנו 2 שברים קדמי ואחורי קרוב למוח, בוצע ניתוח לתיקון השבר. עקב אירוע פוסטראומטי זה, היום אני סובלת מכאבי ראש סחרחורות,לאחרונה חשתי ב-3 אירועי "ניתוק" מוח: באחת לא יכולתי להזיז יד ורגל וחום גופי עלה, השנייה ארעתה בזמן שינה קימה בבהלה משינה כאשר היו אותם התחושות של חום גוף וחוסר יכולת תזוזה באירוע השלישי הראייה והשמיעה שלי השתבשו למשך מספר דקות,ראיתי שחור ולא שמעתי כלל . כאבי הראש מחמירים, חוסר ריכוז, טשטוש בראייה ,בעיית זיכרון ויש לי הפרעת שינה שצצה לה- אני נרדמת בכל מקום ובכל זמן בלי לשים לב. לפעמים גם קמה בבהלה מכלום או מפחדת לישון שמא לא אקום חס וחלילה. עשיתי בדיקת EEG הבדיקה יצאה תקינה. לאיזה רופא עליי לפנות ומהם הבדיקות שעליי לעשות לדעתך לאור העובדות שציינתי...??? האם MRI ומעבדת שינה יעזרו?? זה דחוף כי מיום ליום מצבי מחמיר וכבר נמאס לי, כי לא עולים על הבעיה... תודה רבה על העזרה... שבוע טוב.. אורטל

יש צורך לקבל תיאור מדויק של האירועים ומישכם. בדיקת EEG תקינה איננה שוללת התקפים כיפיוניים ולעיתים צריך לחזור על הבדיקה לאחר חסך שינה של יממה על מנת להעלות את רגישותה. הינך מוזמנת לפנות למרפאה נוירולוגית במרכז הרפואי תל אביב לצורך המשך בירור וטיפול.

מנהלי פורום שבץ מוח