מייר מוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/06/2009 | 20:39 | מאת: גלי

שלום רציתי לדעת בבקשה מה זה אומר כשתוצאות מייר מוח מראה נגעים בחומור הלבן של המוח דו"צ שאינם ספציפים היה רשום יכול להיות על רקע של כאבי ראש כרוניים אוו טראומה קלה בעבר אוו מחלת כלי דם קטנים עליי לציין שאני עים חוסר ניאורולוגי בפלג גוף שמאלי קושי בהליכה וחולשת פלג גוף האים זו יכולה להיות מחלת כלי דם קטנים אים לא אז מה הכיוון אני נוטלת קרטייה 100 מ"ג אים אפשר לקבל את דעתך מה הכיוון לבעייה שלי תודה גלי

קימת אבחנה מבדלת לנגעים בחומר הלבן במלווים חוסר נוירולוגי בגיל צעיר. התבוננות בצורת הנגעים ומיקומם וכן ביצוע בדיקה נוירולוגית יכולים להצביע על האבחנה. לעיתים יש צורך בבדיקות עזר כגון נקור מותני על מנת לגיע לאבחנה.הינך מוזמנת לפנות למרפאה הנוירואימונולוגית במרכז הרפואי תל אביב.

מנהלי פורום שבץ מוח