אני צריך עזרה בקבלת מידע - אני לא מפסיק לדאוג! :/

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

11/06/2009 | 12:47 | מאת: בוריס

אני מצטער על הנחפזות, אבל אני נורא דואג לאבי, אני לא יכול לישון בשקט אבא שלי בן 54, ולפני קצת פחות משבוע הוא סיפר לי שהוא ישב מול המחשב יום אחד (הוא לא יושב מולו כל יום) ולפתע התחיל לכאוב לו הראש בצורה ממש חזקה - הוא תיאר את זה שהוא ממש לא יכל לסבול את הכאב והוא לעולם לא חש בעבר כאב כגון הכאב הזה שהוא חש אז. הוא ישר הלך ושתה כדור נגד כאב ראש. לאחר זמן מה, הכאב ירד אך לרמה מסויימת ונעצר, ומאז עד עכשיו שאני כותב את ההודעה הזאתי יש לו כאבים בראש, במיוחד כשהוא בתנועה זה לא מפסיק לכאוב, ולאחר שהוא יושב או קם או כל דבר המחייב אותו לזוז פיזית. לאחר שהוא נח ולא זז (ישיבה מול הטלוויזיה למשל) הכאב נעלם קליל, אך חוזר חלילה אם הוא קם וככה מאז אותו אירוע. אני חייב לציין, שזה לא היה בעבר לעולם לאבי, הוא תמיד היה בריא וחזק. לאחרונה, זה כבר 8 חודש, עברנו עם כל המשפחה מדינה, כרגע אנחנו בארה"ב, וכבר 8 חודש אבי לא יכול למצוא עבודה והוא ממש מרגיש חסר אונים עם כל המצב הכלכלי שבוא אני שרויים בגלל זה :/ הלחץ והדיכאון לבטח השפיעו עליו בצורה בריאותית. השאלה שלי שלכם היא, האם אפשר לבסס את האפשרות שאבי חש "קדם לשבץ מוחי"? או שזה היה שבץ מוחי לכל דבר? ואם כן או לא, אני רועד כל פעם שאני רושם את האפשרות שזה כן, אז מה עושים?! אני חסר עונים, בבקשה מכם, תעזרו לי אנ ילא יודע מה לעשות (אבקש לציין שאין לנו ביטוח רפואי כרגע ואין לנו יכולת ממשית להיבדק.. רק אימרו לי בבקשה מה זה יכול להיות! ) מודה מראש על העזרה ומצטער על האורך.

מאחר וקיימות סיבות רבות לכאב ראש יש לקבל את מלוא הפרטים מהחולה וכן לבצע בדיקה נוירולוגית מלאה. באופן עקרוני ומבלי להיכנס לפרטי המקרה,כאב ראש חדש בעוצמה עזה המופיע באופן חד ופתאומי מחייב פניה למיון.

מנהלי פורום שבץ מוח