בהמשך לתשובתך גלי...

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/06/2009 | 12:17 | מאת: גלי

תודה על תשובתך אני ביצעתי מייר מוח לאחר האירוע שהיה ביולי 2007 התשובה היתה: מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה. מבנה גומה אחורית תקינים. חדרי המוח, ציסטרנות וחריצים תקינים. ארבעה מוקדי אות חריג בחומר הלבן התת קורטיקלי פרונטלי פריאטלי מימין ואוקסיפיטלי דו"צ המוקדים אינם ספציפיים אינם מתאימים למחלה דמיאלינטיבית ייתכן על רקע של כאבי ראש כרוניים, טראומה קלה בעבר או מחלת כלי דם קטנים. קורפוס תקין. לאחר הזרקת גדוליניום אין עדות להאדרה פתולוגית או לממצא פוקלי. אות זרימה תקין מכלי הדם התוך גולגולתיים וללא עדות לממצאים אקסטרא קרניאליים ללא עדות להגבלה בDWI התרשמות: מוקדי אות חריג בחומר הלבן התת קורטיקלי שאינם ספציפיים. דופלר צווארי ביצעתי שפורש כתקין אקו לב רק אי ספיקה קלה שהרופא אמר שזה לא משמעותי בדיקת קרישיות יתר ACL-IGGמעט מוגבר 18 ובי 12 178 אים אפשר בבקשה את תשובתך לאחר הפירוט של המייר ולגבי קולגן אני לא יודעת מה זה? ואים אפשר לדעת איך אני מגיעה למרפאת שבץ אני חברת קופת מכבי והאים ניראה לך שאני צריכה להגיע למרפאה זו לאחר שתיראה את תשובת המייר מוח אנייודעת שאלו לא נתונים מספקים אבל פחות או יותר אים תוכל לומר לי תודה גלי.

לא די בפיענוח אלא יש צורך להתבונן בהדמיה באופן ישיר ולקבל את כל פרטי המקרה. לםפיכך אני שוב מציע לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב או בכל מרכז אליו תקבלי הפניה מהקופה.

מנהלי פורום שבץ מוח