התקף לב כתוצאה מלחץ נפשי?...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/07/2004 | 14:02 | מאת: יורם

רציתי לשאול האם אדם שיש לו לב בריא,(עבר צינתור ונמצא תקין), האם ייתכן שכאשר הוא נמצא במצב של מתח נפשי כתוצאה מויכוח או ריב הוא יכול לקבל התקף לב? השאלה הכללית היא כיצד מתפתחת התופעה של התקף עקב התרגזות? האם זה שייך לריבוי % השומן בדם שהוא נתקע בעורקים וגורם להתקף? אני מודה לעונים ולמנהל הפורום.

04/07/2004 | 19:48 | מאת: ד"ר אילן קיציס

סטרס בוא בהחלט גורם סיכון לאוטם אנא קרא בהרחבה על אוטם ובכלל באתר האיגוד הקרדיולוגי שידראל תחת הכותרת מידע לקהל הרחב הנה הכתובת תודה http://www.israel-heart.org.il/

מנהל פורום קרדיולוגיה