היפוך גלי T באקג, ועל מה זה מצביע?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/12/2016 | 01:07 | מאת: תמי

שלום דוקטור, על מה מצביע היפוך גלי T ב lead v1-v4? הייתי אצל קרדיולוג והוא אמר שזה לא תקין ושלח אותי לעשות אקו לב, שכן יצא תקין. התור שלי אליו רק עוד חודש אז בגלל זה אני שואלת, האם אני יכולה להירגע? האם אקו לב יכול לשלול בעיות לא מבניות כמו הפרעות בקצב לב? או שעדיין אצטרך לעשות עוד בדיקות? תודה.(ואם זה רלוונטי אני בת 32,לא מעשנת, ניגשתי לרופא כי יש לי דפיקות לב ודופק מהיר)

17/12/2016 | 10:11 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מגבוון דברים - החל מוורינאנט נורמה - תקין, ועד לבעית שריר הלב או התקף לב. הכל בקונטקסט קליני קונקרטי

מנהל פורום קרדיולוגיה