אבקש עזרה בפענוח תשובת אקו לב רגיל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/12/2016 | 12:34 | מאת: אייל

בצעתי בדיקת אקו לב רגילה לא במאמץ ובתשובה שקבלתי רשום: החדר השמאלי מורחב במידה קלה. תפקוד סיסטולי כולל של החדר השמאלי ירוד במידה קלה LVEF מוערך 45-50 % האאורטה העולה לא מורחבת. עליות הלב תקינות. חדר ימין תקין בגודלו ובהתכווצותו. לחץ המילוי של החדר השמאלי תקין. לא הודגם תפליט פריקרדיאלי. MILD LV DYSFUNCTION MILD DILATED LV/ הייתי רוצה ממש לדעת במה מדובר אני בן 42 עם רק של LBBB TO האם זה הגורם או קשור לזה

10/12/2016 | 18:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

הרחבה קלה של חדר שמאל. ירידה קלה בתפקוד סיסטולי - התכווצות הלב. זה עולה מתושבה בצוטטה בפנייתך. פנה נא להערכה אצל קרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה