פרפור פרוזדורים לסירוגין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/12/2016 | 22:05 | מאת: Azriel Dansky

משנת 2004 מטופל בפרוקור 200 מ'ג בגלל פרפור פרוזדורים. משנת 2008 מטופל בטרייטס 10 מ'ג.בקיץ 2015 אירוע לבבי, בעיקבותיו הוכנסו שני תומכנים.בדצמבר 2015 החלפת שסתום אורטלי בשיטת TAVI.מאז ליפיטור 40 מ'ג.עד לאחרונה במצב סינוס עם ל"ד מאוזן.בעיקבות הצתננות ושעול טורדני יבש, בוצע צילום ריאות+ תפקודי נשיפה הכל בגדר הרגיל. מאז ההצתננות, פרפורים לסירוגין. ל"ד לא סדיר. דופק 70-100 בשבוע האחרון הפסקתי פרוקור. התחלתי בבוקר קרדילוק 2.5 מ'ג. בערב רק 5 מ'ג טרייטס.מאז 2004 אני נוטל קומדין ושומר על 2.5-3 INR. פרפורים ממשיכים לסירוגין. דופק 90.בצעתי Holter קצב לב-עדיין אין תשובה. בעוד שבוע אעשה בדיקת Eko. מה אתה מציע לעשות? תודה

10/12/2016 | 18:54 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לפנות למומחה להפרעות קצב לב - אלקטרופיזיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה