ברור- סיכום תוצאות מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/11/2016 | 12:01 | מאת: יעקב

בדיקת מיפוי לב -סיכום 1 (אוטם קטן בתפוצה של RCA או LCX דיסטלי . הממצא גבולי כ- %6 מדופן החדר השמאלי . 2 (לא הודגמה איסכמיה בכל הדפנות . 3 (התכווצותו הגלובלית של החדר השמאלי תקינה. ההפרעה האזורית בהתכווצות מצביעה על אוטם אינפריורי קטן. בוצע protocol dose low עם חשיפה מופחתת לקרינה. ברצוני לציין שלפני 4 שנים עברתי צנטור עם סטנד,ורציתי לדעת מה המצב עכשיו

03/12/2016 | 19:55 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על מנת לדעת מהו המצב עכשיו עליך לגשת לבדיקת קרידולוג מטפל שלך עם כל החומר הרלוונטי. יש להיות מבעקב מסודר קרדיולגוי תקופתי בנהחיית רופא קרדיולוג. באשר לתוצאת מיפוי כפי שמצוטטת בפנייתך - במיפוי עדות לאוטם שריר הלב קטן. ללא הפרעה בתפקוד חדר שמאל. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה